Route


routekaart De Olde Lucashoeve Lemele

Natuurkampeerterrein “De Olde Lucashoeve” ligt aan de Kerkweg 30 te Lemele (8148PZ). Vanuit het westen rijdt u het best via de A28 en neemt u bij Zwolle de afslag Hardenberg (N340) richting Ommen. Vanaf die N340  kunt u 3 routes kiezen:

1) via Dalfsen, over de brug over de Vecht 3e afslag op de rotonde de Rechterensedijk (is erg smal), bij T-splitsing rechts over de spoorlijn voorbij Foreco linksaf, Schaapskooiweg (door het bos) wordt Dalmsholterdijk, de Deventerweg  - voorzichtig!!! – oversteken, rechtdoor Dalmsholterdijk, einde rechts en meteen bij kruising links de Kerkweg op, de berg over en vlak voor de bebouwde kom ligt links de ingang van “De Olde Lucashoeve”.

Entree de Olde Lucashoeve vanaf de Kerkweg Lemele

2) via de N348 richting Lemelerveld via de Deventerweg. Ga eraf bij de Parkeerplaats aan de rechterkant  van de weg en ga op die parkeerplaats meteen links om de Deventerweg (die N340) - voorzichtig! - over te steken. Dan rechtsaf parallelweg volgen langs de Deventerweg en linksaf (in de bocht bij de kruising) Dalmsholterdijk. Einde rechts en meteen bij de kruising (onderaan de berg) links de Kerkweg op, de berg over en vlak voor de bebouwde ligt links de ingang naar “De Olde Lucashoeve”.2a) Parkeerplaats gemist? Rijd door naar Lemelerveld, ga er daar af en houd rechts aan via de Parallelstraat rechtsaf onder het viaduct door naar de Kerkstraat (wordt Statumweg) langs het kanaal naar Lemele: linksaf Korteveldsweg en in het dorp linksaf Kerkweg en dan rechts onderaan de berg nr. 30.


3) de N340 doorrijden tot Ommen, Hessenwerg wordt Varsenerdijk. Via het centrum (nou ja rechts aanhouden langs de Vecht)  dan rechts in Ommen de brug over de Vecht over richting Hellendoorn (N347). Stationsweg wordt Hammerweg wordt Lemelerweg. Rechtsaf richting Lemele (R104) en net voorbij de kerk op de kruising rechts de Kerkweg op: nr. 30 is rechts onderaan de berg.

Buurtbus, lijin 568
Lemele is nu ook van maandag t/m vrijdag (niet op zaterdag-zondag-of feestdagen) bereikbaar is met Buslijn 568, de buurtbus die tussen station Dalfsen en station Ommen rijdt tussen 07:12 en 19:12 uur.
Meer informatie  vindt u de website van de buurtbus Vilsteren of kijk op Route buurtbus en dienstregeling